коз

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо

КОЗИНЕЦЬ
ІРИНА ГАВРИЛІВНА

01.01.1969 – 05.01.2022

5 січня 2022 року передчасно пішла з життя Козинець Ірина Гаврилівна – старший викладач кафедри публічного та приватного права.

Народилась Ірина Гаврилівна 1 січня 1969 року в м. Чернігові. Закінчивши у 1984 році Чернігівську восьмирічну середню школу № 23, продовжила навчання в Чернігівському юридичному технікумі. Вищу освіту здобула в Українській державній юридичній академії за спеціальністю правознавство.

Свою трудову діяльність Ірина Гаврилівна розпочала на посаді юрисконсульта Госпрозрахункової продовольчої оптово-торгівельної бази. Пізніше працювала юрисконсультом на обласній базі громадського харчування Чернігівської ОСС.

У вересні 1994 року Козинець І. Г. була прийнята на посаду викладача Чернігівського юридичного технікуму та пройшла разом із навчальним закладом усі етапи його становлення від технікуму до інституту, а згодом і приєднання до університету у зв’язку з проведенням реорганізації.

З вересня 2021 року й до останніх днів Ірина Гаврилівна працювала старшим викладачем кафедри публічного та приватного права.

Її науковий доробок налічує понад 100 наукових і навчально-методичних праць. Вона викладала курси навчальних дисциплін: «Фінансове право», «Адміністративний процес», «Адміністративне право», «Адміністративне судочинство», «Адміністративна діяльність правоохоронних органів».

Ірина Гаврилівна була дуже доброю та відповідальною людиною, взірцем у роботі, чуйною та доброзичливою у спілкуванні з усіма колегами.

Світлі, добрі спогади про Ірину Гаврилівну навіки залишаться в наших серцях та назавжди збережуться в історії нашого Університету.

Адміністрація НУ «Чернігівська політехніка»