tat

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо

ТАТАРЕНКО

 ЛІНА  СЕМЕНІВНА

01.01.1953 – 05.01.2022

Колектив Національного університету «Чернігівська політехніка» глибоко сумує з приводу смерті директора музею історії Університету Татаренко Ліни Семенівни та висловлюють щирі співчуття родині.

Життєвий шлях Ліни Семенівни – це зразок людської гідності та добропорядності. Закінчивши у 1978 році Мінський інститут культури, розпочала свою трудову діяльність у м. Гомель Республіки Білорусь, де обіймала посади бібліотекаря, старшого бібліотекаря, старшого методиста Гомельського державного університету.

  • З 1983 – 1988 – інженер довідкового інформаційного фонду Гомельського виробничого об’єднання «Коралл» Республіки Білорусь.
  • З 1988 – 1990 – завідуюча сектором Обласної міжсоюзної бібліотеки в м. Чернігові.
  • З 1990 – 1993 – технік відділу стандартизації Чернігівського науково-виробничого об’єднання «Хімтексильмаш».
  • З 1994 до 1998 обіймала посади бібліотекаря, завідуючої сектором, головного бібліографа в Чернігівському педагогічному інституті імені Т. Г. Шевченка.
  • З 1998 року і до останніх днів Ліна Семенівна працювала в Національному університеті «Чернігівська політехніка» на посадах директора наукової бібліотеки та директора музею історії Університету.

Ліна Семенівна була дуже щирою, порядною, доброзичливою, толерантною, комунікабельною людиною, висококваліфікованим керівником. Її завжди шанували як співробітники, так і студенти Університету.

Світлий, добрий спомин про Ліну Семенівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, жив і працював поруч з нею. У ці скорботні дні ми розділяємо невимовний сум за її втратою.

Добрий спомин про Ліну Семенівну ніколи не згасне, а її світле ім’я назавжди збережеться в історії нашого університету.

Світла пам’ять…

Колектив НУ «Чернігівська політехніка»