thumbnail_Logo_CLG

Співпраця з компанією «Computer Logic Group»

ТОВ «Computer Logic Group» (http://cl.com.ua/) є розробником сучасного автоматизованого програмного забезпечення для будівельної сфери та надійним партнером будівельних підприємств, проєктних організацій та закладів освіти. Компанія має багаторічну історію та досвід створення і впровадження програмних продуктів, призначених для складання кошторисної документації на будівельно-монтажні та проєктно-вишукувальні роботи.

Компанія набула визнання, насамперед, завдяки розробці та впровадженню програмного комплексу «Будівельні технології: КОШТОРИС» та Інформаційної Довідкової Системи «БУДСТАНДРТ». Вже багато років ТОВ «Computer Logic Group» сприяє навчальному процесу у закладах освіти, забезпечуючи їх сучасними програмами та додатковими навчальними матеріалами на пільгових умовах.

Національний університет «Чернігівська політехніка» співпрацює з ТОВ «Computer Logic Group» з 2017 року по теперішній час у рамках Всеукраїнського проєкту «Будуємо майбутнє разом» (https://bmr.cl.com.ua/features.html). Програмні продукти, що надаються згідно проєкту, успішно використовуються кафедрою технологій зварювання та будівництва НУ «Чернігівська політехніка» в навчальному процесі при підготовці здобувачів вищої освіти за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Завдяки участі у проєкті «Будуємо майбутнє разом» наш заклад має ряд переваг:

  • безкоштовний доступ до Інформаційного порталу проєкту «Будуємо майбутнє разом», на якому розміщено добірку матеріалів з кошторисної справи – теорія та практика визначення кошторисної вартості будівельних та проєктних робіт з використанням сучасних програмних комплексів;
  • безкоштовний доступ до програмних комплексів, які застосовуються у навчальному процесі:
    • Будівельні Технології: КОШТОРИС 8 та сервіс Кошторис 8 Онлайн;
    • ІДС «БУДСТАНДАРТ» та сервіс БУДСТАНДАРТ Online;
    • Будівельні Технології: КОШТОРИС ПВР.
  • безкоштовне щорічне підвищення кваліфікації викладацького складу на базі Учбового центру кошторисної справи;
  • безкоштовні консультації для викладачів з питань ціноутворення, нормативного регулювання;
  • пільгові умови отримання студентами сучасної професії кошторисника на базі Учбового центру кошторисної справи (знижка 50%).

За час співпраці університету з ТОВ «Computer Logic Group» наші здобувачі демонструють достатньо високий рівень володіння навичками роботи у кошторисних програмних комплексах, що підтверджується результатами підсумкової атестації, проведення науково-дослідної роботи та схвальними відгуками роботодавців.

Компанія залишається нашим надійним партнером, який завжди ретельно виконує свої зобов’язання та гарантує високу якість своєї роботи.