44

Прес-реліз блог-кафе «Ключові інструменти порозуміння та успішної комунікації лідерів громад в цифровий час»

Комунікація та лідерство.

           19 жовтня в рамках реалізації проекту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» в НУ «Чернігівська політехніка» відбулось блог-кафе на тему «Ключові інструменти порозуміння та успішної комунікації лідерів громад в цифровий час». Спікером був амбасадор вищеназваного проекту, доцент кафедри технологій машинобудування і деревообробки Сергій Сапон.

Тема блог кафе викликала неабиякий інтерес не тільки серед студентів НУ «Чернігівська політехніка». Захід також відвідали колишні студенти нашого університету.

Спікером було озвучено наступні питання:

  • комунікація та лідерство
  • цілі комунікації та основна функція лідера
  • ТОП-10 причин, що руйнують комунікацію
  • базові принципи успішної комунікації.

Незважаючи на достатньо відчутну кліматичну прохолоду, в аудиторії вирувала гаряча дискусія з питань побудови успішної комунікації.

               Проєкт «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» виконується в НУ «Чернігівська політехніка», ГО Центр гендерної освіти у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.