photo_2022-09-20_20-18-21

«АРТЕРАПІЯ БЕЗ КОРДОНІВ: КОМУНІКАЦІЯ, БЕЗПЕКА, АКТИВІЗАЦІЯ ВНУТРІШНІХ РЕСУРСІВ»

У вівторок 20 вересня 2022 р. учасники/ці проєкту «Мир у цифровий час» зібрались в НУ «Чернігівська політехніка» на блог-кафе «АРТЕРАПІЯ БЕЗ КОРДОНІВ: КОМУНІКАЦІЯ, БЕЗПЕКА, АКТИВІЗАЦІЯ ВНУТРІШНІХ РЕСУРСІВ» щоб підтримати власні життєві сили, зміцнити психічне здоров’я в умовах війни.

Модерувала захід Ольга Тимченко, амбасадорка проєкту «Мир у цифровий час», кандидатка психологічних наук, доцентка, керівниця Чернігівського осередку ВГО «Арт-терапевтична асоціація», авторка і ведуча арттерапевтичних програм «Сучасний артпростір. Чернігів 2020», «Арттерапія: мистецтво самопізнання». Учасники/ці заходу вчилися виявляти власні ресурси, комунікувати засобами арттерапії, виконували вправи «Мій шлях», «Долоня впевненості», обговорювали результати та процес роботи над малюнками. Завершилося заняття хвилиною правди і подяки.

Блог-кафе проведено в рамках реалізації проекту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.