Їдальня
В університеті функціонує їдальня на 160 посадкових місць та 3 буфети. Вартість обіду в студентській їдальні в середньому становить 30-45 грн.
- Їдальня, вул. Шевченка, 95
- Буфет № 1, вул. Шевченка, 95 (Головний корпус)
- Буфет № 2, вул. Козацька, 1 ( 8 корпус)
- Буфет № 3, вул. Шевченка, 99 (Гуртожиток №1)

Перелік страв, які готуються в їдальні
| Холодні закуски | ||
| 1. | Риба в маринаді | 50/50 |
| 2. | Салат «Дністер» | 100 |
| 3. | Салат «М’ясний» | 100 |
| 4. | Вінегрет овочевий* | 100 |
| 5. | Вінегрет з овочами і оселедцем | 75/25 |
| 6. | Салат із буряка з сиром, часником | 100 |
| 7. | Ікра бурякова* | 100 |
| 8. | Морква по-поліські* | 100 |
| 9. | Морква з сметаною і цукром | 100 |
| 10. | Салат із свіжої капусти* | 100 |
| 11. | Салат із капусти з консервою «Бички» | 50/50 |
| 12. | Яйце під майонезом | 40/30 |
| 13. | Оселедець з цибулею | 25/10/5 |
| 14. | Оселедець під овочами | 150 |
| 15. | Сир солодкий зі сметаною | 110 |
| Перші страви | ||
| 1. | Борщ зі свіжої капусти* | 250 |
| 2. | Суп гороховий* | 250 |
| 3. | Суп квасолевий* | 250 |
| 4. | Суп з мівіною* | 250 |
| 5. | Суп гречаний* | 250 |
| Мучні вироби | ||
| 1. | Лочира (хліб) * | 400 |
| 2. | Піца з ковбасою | 70 |
| 3. | Сосиска в тісті | 30/50 |
| 4. | Котлета запечена в тісті | 41/50 |
| 5. | Пиріжки смажені з картоплею | 120 |
| 6. | Пиріжки смажені з капустою | 75 |
| 7. | Бутерброд з ковбасою | 30/40 |
| 8. | Бутерброд з сиром | 30/40 |
| Гарніри | ||
| 1. | Пюре картопляне | 150 |
| 2. | Рис відварений* | 150 |
| 3. | Каша гречана* | 150 |
| 4. | Макаронні вироби відварені* | 150 |
| 5. | Капуста тушкована* | 150 |
| Другі страви | ||
| 1. | Піджарка свиняча | 50/15 |
| 2. | Биток по домашньому | 75/50 |
| 3. | Скумбрія гриль | 100 |
| 4. | Котлета смажена полтавська | 50 |
| 5. | Котлета смажена домашня | 41 |
| 6. | Тефтелі з рисом | 60/50 |
| 7. | Котлета смажена з філе куриці | 50 |
| 8. | Стегенце куряче смажений | 1 кг |
| 9. | Риба смажена (хек) | 1 кг |
| 10. | Сосиска відварена | 1 кг |
| 11. | Філе куряче гриль | 1 кг |
| 12. | Відбивна в сухарях | 1 кг |
| Випічка | ||
| 1. | Булочка бутербродна | 40 |
| 2. | Слойка з повидлом | 80 |
| 3. | Булочка «Студентська» | 80 |
| 4. | Ватрушка з сиром | 80 |
| 5. | Булочка «Південна» | 100 |
| 6. | Слойка з маком | 75 |
| 7. | Булочка з кокосовою стружкою | 80 |
| 8. | Кекс столичний | 75 |
| 9. | Тістечко терте | 75 |
| 10. | Пальчик з маком | 50 |
| 11. | Пряник «Бджілка» | 100 |
| 12. | Зірочка з повидлом | 75 |
| 13. | Сочник з сиром | 75 |
| 14. | Тістечко «Нічка» | 75 |
| 15. | Корж сирний | 75 |
| 16. | Смужка по-Гомельські | 100 |
| Напої | ||
| 1. | Кава Американо | 110 |
| 2. | Кава Американо з молоком | 110 |
| 3. | Чай чорний з цукром | 200 |
| 4. | Соки фруктові в асортименті | 200 |