Dining room
The university has a canteen with 160 seats and 3 buffets. The cost of lunch in the student dining hall is on average 30-45 hryvnias.
- Dining room, st. Shevchenko, 95
- Buffet No. 1, str. Shevchenko, 95 (Main building)
- Buffet No. 2, str. Kozatska, 1 (building 8)
- Buffet No. 3, str. Shevchenko, 99 (Gurtozhytok No. 1)
List of dishes prepared in the dining room (as of February 1, 2021)
Delicatessen | ||
1. | Fish in marinade | 50/50 |
2. | Salad “Dniester” | 100 |
3. | Salad “Meat” | 100 |
4. | Vegetable vinaigrette * | 100 |
5. | Vinaigrette with vegetables and herring | 75/25 |
6. | Beet salad with cheese, garlic | 100 |
7. | Beet caviar * | 100 |
8. | Polish-style carrots * | 100 |
9. | Carrots with sour cream and sugar | 100 |
10. | Fresh cabbage salad * | 100 |
11. | Cabbage salad with canned “Bulls” | 50/50 |
12. | Egg mayonnaise | 40/30 |
13. | Herring with onions | 25/10/5 |
14. | Herring under vegetables | 150 |
15. | Sweet cheese with sour cream | 110 |
First dishes | ||
1. | Fresh cabbage borscht* | 250 |
2. | Pea soup* | 250 |
3. | Bean soup* | 250 |
4. | Soup with buckwheat* | 250 |
5. | Buckwheat soup* | 250 |
Flour products | ||
1. | Lochira (bread) * | 400 |
2. | Pizza with sausage | 70 |
3. | Sausage in dough | 30/50 |
4. | Cutlet baked in dough | 41/50 |
5. | Fried patties with potatoes | 120 |
6. | Fried patties with cabbage | 75 |
7. | Sausage sandwich | 30/40 |
8. | Cheese sandwich | 30/40 |
Side dishes | ||
1. | Пюре картопляне | 150 |
2. | Рис відварений* | 150 |
3. | Каша гречана* | 150 |
4. | Макаронні вироби відварені* | 150 |
5. | Капуста тушкована* | 150 |
Second dishes | ||
1. | Піджарка свиняча | 50/15 |
2. | Биток по домашньому | 75/50 |
3. | Скумбрія гриль | 100 |
4. | Котлета смажена полтавська | 50 |
5. | Котлета смажена домашня | 41 |
6. | Тефтелі з рисом | 60/50 |
7. | Котлета смажена з філе куриці | 50 |
8. | Стегенце куряче смажений | 1 кг |
9. | Риба смажена (хек) | 1 кг |
10. | Сосиска відварена | 1 кг |
11. | Філе куряче гриль | 1 кг |
12. | Відбивна в сухарях | 1 кг |
Baking | ||
1. | Булочка бутербродна | 40 |
2. | Слойка з повидлом | 80 |
3. | Булочка «Студентська» | 80 |
4. | Ватрушка з сиром | 80 |
5. | Булочка «Південна» | 100 |
6. | Слойка з маком | 75 |
7. | Булочка з кокосовою стружкою | 80 |
8. | Кекс столичний | 75 |
9. | Тістечко терте | 75 |
10. | Пальчик з маком | 50 |
11. | Пряник «Бджілка» | 100 |
12. | Зірочка з повидлом | 75 |
13. | Сочник з сиром | 75 |
14. | Тістечко «Нічка» | 75 |
15. | Корж сирний | 75 |
16. | Смужка по-Гомельські | 100 |
Drinks | ||
1. | Кава Американо | 110 |
2. | Кава Американо з молоком | 110 |
3. | Чай чорний з цукром | 200 |
4. | Соки фруктові в асортименті | 200 |