НУ «Чернігівська політехніка»

Звернення до Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка

Шановний пане Владиславе!

У своєму  інтерв’ю виданню «ZN,UA» (bit.ly/3AW1B33) від 18 липня 2022 року Ви надали наступну інформацію, цитуємо: «Зазнав руйнувань наш Політехнічний університет, наскільки мені відомо, його перенесли в Черкаси».

Враховуючи вищезазначене, доводимо до Вашого відома, що Національний університет «Чернігівська політехніка» повноцінно функціонує у місті Чернігів за адресою: вул. Шевченка, 95, ніяких представництв та переміщень в інші міста та області університет не має. Приймальна комісія університету працює з абітурієнтами в звичайному режимі.

В університеті, на скільки це можливо, власними силами ведуться капітальні та поточні ремонтні роботи із відновлення інфраструктури нашого закладу вищої освіти після активних бойових дій у місті Чернігів. Співробітники знаходяться на своїх робочих місцях та активно допомагають у відновленні університету.

Запрошуємо Вас, Владиславе Анатолійовичу, та Вашу команду у зручний для всіх час відвідати НУ «Чернігівська політехніка» і переконатись, що університет дійсно працює у своєму рідному місті. А також звертаємось із проханням спростувати надану недостовірну інформацію щодо НУ «Чернігівська політехніка» виданню «ZN,UA» у найближчі терміни.

З повагою

Ректор Олег НОВОМЛИНЕЦЬ. Вихідний лист від 19.07.2022 № 101/11-1052/ВС