thumbnail_image_6483441

Зустріч з представниками Головного управління ДПС у Чернігівській області

На початку навчального року здобувачі вищої освіти кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту ННІЕ НУ «Чернігівська політехніка» 2, 3 курсів навчання відвідали ГУ ДПС в Чернігівській області.

У зустрічі взяла участь заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Ольга Корнієвська, яка докладно розповіла про становлення та розвиток податкової служби, повідомила про запровадження одноразового добровільного декларування доходів громадян, розкрила основні напрями роботи підрозділів та наголосила на важливості співпраці з платниками податків.

В. о. начальника управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Тетяна Путинцева розповіла про правила вступу на державну службу та порядок проведення конкурсу.

Начальник відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Ольга Хмелевська представила посібник для державного службовця «Зручнобук» та розповіла про процес адаптації новопризначених працівників ДПС.

Також здобувачі вищої освіти завітали до Центру обслуговування платників податків Чернігівської ДПІ, з роботою якого ознайомив начальник Чернігівської державної податкової інспекції Олег Шуба.

В ході зустрічі здобувачі вищої освіти отримали мотивацію для успішного навчання та перспективного працевлаштування.

Координатором зустрічі була к.е.н., доцентка кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Олена Акименко.