фото1 (1)

Сприяємо посиленню суспільного діалогу заради досягнення миру та порозуміння в Україні

23 вересня 2021 р. в рамках реалізації проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» викладачі та студенти НУ «Чернігівська політехніка» завітали до Михайло-Коцюбинської громади.

Захід у форматі блог-кафе «Жінки, мир, безпека: чому це важливо» відбувся за ініціативи ГО «Центр гендерної освіти» у співпраці ГО «Фундація прав людини» та за фінансової підтримки Інституту зовнішніх культурних зв’язків (IFA) і Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Участь у блог-кафе взяли координаторка проекту зав. кафедри філософії і суспільних наук Наталія Шакун, амбасадорка проекту доцентка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Алла Нітченко, здобувачки вищої освіти юридичного факультету Вікторія Карповець та Тамара Мишаста, молоді вчителі та старшокласники Михайло-Коцюбинської громади.

Учасники заходу отримали можливість через інтерактивні вправи краще усвідомити що таке гендерна рівність, важливість участі жінок у досягненні миру, значення Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» для України.

Висловлюємо подяку за сприяння в організації заходу відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради та особисто Гаєвській Л.О.

#СhePolytech

#ЦентрГендерноїОсвіти

#МируЦифровийЧас

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation