photo1713968668 (1)

“Зелені управлінці: кадри для зеленої відбудови України”

23 квітня 2024 року в Національному університеті “Чернігівська політехніка” відбувся Брейн-шторм лідерів “Зелені управлінці: кадри для зеленої відбудови України” спільно з Громадською спілкою “Асоціація професіоналів довкілля”.

Це був перший захід такого роду в Україні, спрямований на вивчення необхідних знань та умінь для ефективної зеленої трансформації та імплементації європейських інтеграційних ініціатив. Ця зустріч є частиною великого дослідження «Необхідні зміни освітнього інтерфейсу між академічним середовищем і реальним сектором економіки України, яке покликане визначити, хто є сучасні “зелені управлінці”, що вони собою представляють і які знання мають мати.

Також між ГС “Асоціація професіоналів довкілля” та Національним університетом “Чернігівська політехніка” був підписаний меморандум про співпрацю щодо обміну інформацією та провадження правової, освітньої та наукової діяльності в сфері прикладної екології. Студентам спеціальності 101 Екологія були запропоновані можливості працевлаштування і проходження практики.

Метою договору стало сприяння розвитку прикладної екології в Україні, допомога у професійному рості як екологів підприємств, так і викладачів НУ «Чернігівська політехніка», запобігаючи маніпуляціям на екологічні теми, формування достовірного інформаційного порядку для суспільства.

Сподіваємось на плідну співпрацю!