1 (7)

Перша антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота»

На базі юридичного факультету ННІ права і соціальних технологій відбулася перша антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота»

24 квітня 2024 року в рамках реалізації кафедрою правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін освітнього проєкту «НотаЄнота» від ГО «Центр аналізу інформації «Лакмус» за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України» доценткою Аллою Нітченко проведено інтелектуальну антифейкову гру «НотаЄнота» за темою «Фейки про Чорнобиль та радіацію».

Учасниками гри стали здобувачі фахової передвищої освіти спеціальностей «Право», «Готельно-ресторанна справа», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Підприємництво та торгівля», «Харчові технології» ВСП «Фахового коледжу економіки і технологій НУ «Чернігівська політехніка».

«Прокачували» своє критичне мислення на основі реальних кейсів та гідно протистояли маніпуляціям 4 команди учасників. Перемогу здобула команда «Хом’яків».

До складу компетентного журі входили: завідувачка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін НУ «Чернігівська політехніка» Олена Козинець та заступниця директора з виховної роботи ВСП «Фахового коледжу економіки і технологій НУ «Чернігівська політехніка» Ірина Єщенко.

Далі буде…