2

Засідання Галузевої секції Ради роботодавців

16 травня 2024 року відбулось перше засідання Галузевої секції «Право і правохоронна діяльність» Ради роботодавців Національного університету «Чернігівська політехніка».

Офіційну частину засідання розпочав декан юридичного факультету Олексій Селецький, який привітав присутніх, ознайомив усіх учасників з порядком денним зустрічі та окреслив основні напрямки роботи.

Участь в обговоренні запланованих питань взяли роботодавці, завідувачі кафедр юридичного факультету, гаранти освітніх програм та здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правохоронна діяльність».

Під час заходу було обрано голову даної секції Ради роботодавців: Бобруйка Володимира Анатолійовича, начальника Північно-Східного управління надання безоплатної правничої допомоги Східного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги.

Одним із важливих питань, яке також виносилось на засідання, було обговорення перспектив подальшої співпраці роботодавців та Університету у напрямку якісної підготовки фахівців за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правохоронна діяльність» у відповідності до вимог та тенденцій ринку праці.

Наприкінці засідання декан юридичного факультету Олексій Селецький та завідувачі кафедр подякували роботодавцям за участь у засіданні, за небайдуже ставлення до питань вищої освіти та сприяння проходження студентами юридичного факультету навчальної, виробничої практики та працевлаштування.