Безымянный

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо

ВДОВЕНКО

Станіслав Михайлович

23.02.1946 – 14.06.2023

 

Колектив Національного університету «Чернігівська політехніка» глибоко сумує з приводу смерті доктора наук з державного управління, професора кафедри публічного управління та менеджменту організацій ВДОВЕНКА Станіслава Михайловича та висловлюють щирі співчуття родині.

Життєвий шлях Станіслава Михайловича – це взірець людської гідності та добропорядності.

Закінчивши в 1969 році Чернігівський державний педагогічний інститут імені Т. Г. Шевченка, він розпочав свою трудову діяльність з посади вчителя фізики і математики.

У період 1971–1972 – виконував свій військовий обов’язок у в/ч 55618 Київського військового округу.

З 1973 до 2009 активно розвивалась професійна кар’єра Станіслава Михайловича на державній службі, кульмінацією якої стала посада радника Посольства України в Республіці Білорусь. Своїм ставленням до роботи на всіх керівних посадах, де йому доводилось працювати, він здобув заслужений авторитет серед співробітників.

Починаючи з 2009 року і до останніх днів Станіслав Михайлович працював у Національному університеті «Чернігівська політехніка» на посадах завідувача кафедри та професора кафедри публічного управління та менеджменту організацій.

Станіслав Михайлович був щирою, порядною, доброзичливою, толерантною, комунікабельною людиною. Його завжди шанували колеги і студенти університету.

У ці скорботні дні ми розділяємо невимовний сум за його втратою.

Добрий спомин про Станіслава Михайловича ніколи не згасне, а його світле ім’я назавжди збережеться в історії нашого університету.

Адміністрація НУ «Чернігівська політехніка»