фото

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо

ПЕЧКО

ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

12.12.1977 – 09.11.2021

Печко Олександр Миколайович народився 12 грудня 1977 року у місті Києві.

З 1985 по 1995 рік навчався в Чернігівський середній школі № 1 з поглибленим вивченням англійської мови. Паралельно займався в ДЮСШ в секції баскетболу.

В 1999 році з відзнакою закінчив Чернігівський державний педагогічний університет імені Т.Г.Шевченка та здобув кваліфікацію вчителя фізичного виховання.

Свою трудову діяльність Олександр Миколайович розпочав у 1999 році з посади тренера-викладача Чернігівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. З травня 2001 року, після  проходження строкової військової служби, працював на посадах старшого лаборанта,  викладача кафедри фізичного виховання Чернігівського державного інституту економіки і управління, а згодом, – доцентом кафедри фізичної реабілітації Національного університету «Чернігівська політехніка».

У 2015 році успішно захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю «Теорія і методика професійної освіти» та здобув науковий ступінь кандидата педагогічних наук.

Неодноразово приймав активну участь у міських та обласних змаганнях з баскетболу, активно займався підготовкою до спортивно-масових заходів та забезпеченням суддівства при проведенні спортивних змагань.

Його завжди шанували як співробітники, так і студенти університету. Олександр Миколайович був дуже порядною, доброзичливою, толерантною, комунікабельною людиною,  висококваліфікованим спеціалістом.

Світла пам’ять про Печка Олександра Миколайовича назавжди залишиться в нашому колективі.

Адміністрація НУ «Чернігівська політехніка»