День Незалежності

З Днем Незалежності України!

Це свято втілює в собі давнє прагнення українського народу до свободи і самовизначення. В ньому – мрії багатьох поколінь українців про суверенність та величезне бажання вільно жити і бути господарями на своїй землі. Прагнення до незалежності закладено в генетичному коді українців. А тому День Незалежності України – це свято вільного духом, сильного та незламного народу!

За 31 рік незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів. І всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують повагу до Батьківщини, до її Прапора та Незалежності. Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок,  які, не шкодуючи  свого життя, захищають її від агресора. Ми неодмінно переможемо!

Щиро зичимо колективу НУ «Чернігівська політехніка» міцного здоров’я, щастя, щедрої долі, перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та обов’язково мирного небі над головою. Нехай серця наповнюються гордістю за Україну, а Наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього країни!

Зі святом! З Днем Незалежності України!
 
З повагою
ректор НУ «Чернігівська політехніка» Олег НОВОМЛИНЕЦЬ