фото1

Презентація плану реалізації проєкту «Мир у цифровий час»

В прес-центрі Національного університету «Чернігівська політехніка2 25 серпня ГО Центр гендерної освіти відбулась презентація проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час»».

З вітальним словом до учасників заходу звернувся ректор НУ «Чернігівська політехніка» Новомлинець Олег Олександрович, який подякував ЗСУ та підкреслив, що захід став свідченням соціальної згуртованості та поновлення активної діяльності Університету. Попри те, що під час активних бойових дій «Чернігівська політехніка» зазнала руйнувань, наразі активно відновлюється освітня інфраструктура та реалізується місія закладу в житті міста й регіону, в тому числі й у напрямку реалізації молодіжних громадських ініціатив.

У заході взяли участь Голуб В’ячеслав Львович, заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації – начальник управління у справах сім’ї та молоді, Гаєвська Лідія Олександрівна, директор відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району, Чернігівської області, Дорожкіна Ірина Василівна, почесна голова ГО «Спілка жінок Чернігівщини», Нагорна Надія Сергіївна, декан факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації НУ «Чернігівська політехніка», Дорожкіна Ірина Василівна, почесна голова ГО «Спілка жінок Чернігівщини», Стельмах Оксана Анатоліївна, журналістка, інформ-агенція «Чернігівський монітор», Дзюба Юлія, голова Молодіжної ради при Чернігівській обласній державній адміністрації, Ліхута Олександр, голова Студентської ради НУ «Чернігівська політехніка». План реалізації власних міні-проєктів презентували амбасадори/ки Програми.

Учасники круглого столу поділилися баченням механізмів співпраці задля посилення соціальної згуртованості та розширення можливостей молодих лідерів громад в Чернігівській області.

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

 

#PeaceInDigitalEra

#МируЦифровийЧас

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#ChePolytech

#ЦентрГендерноїОсвіти