gold-cup-illustration_1284-17139

Вітаємо з перемогою!

На підставі Листа Державної наукової установи “Інституту модернізації змісту освіти” від 30.01.2023 №21/08-118 про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році, Національним університетом “Чернігівська політехніка” проведений Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності “Інтелектуальна власність”.

Конкурс проходив на базі кафедри публічного управління та менеджменту організацій шляхом рецензування та оприлюднення рейтингового списку наукових конкурсних робіт (без проведення підсумкової конференції). Для участі в Конкурсу було надіслано 28 наукових робіт від 34 авторів із 19 закладів вищої освіти.

За результатами рецензування наукових конкурсних робіт Дипломом І-го ступеня нагороджена студентка 3-го курсу юридичного факультету НУ “Чернігівська політехніка” групи ЦГЮ-201 Шевченко Валентина Сергіївна!

Тема наукової роботи: “Проблемні питання захисту авторських прав в мережі Інтернет”. Науковий керівник: Кочина Олександра Сергіївна, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри публічного та приватного права.

Вітаємо Шевченко Валентину та її наукового керівника з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

Детальніше про результати конкурсу за посиланням: https://pumo.stu.cn.ua/vseukrayinskyj-konkurs-studentskyh-naukovyh-robit-zi-speczialnosti-intelektualna-vlasnist-2022-2023-navchalnyj-rik/