2 (6)

ФОРУМ У РАМКАХ ПРОЄКТУ ERASMUS+ DEFEP

20 червня 2023 року стартував Міжнародний форум освітян та роботодавців «Дистанційна освіта майбутнього: виклики та проспекти». Співорганізатором Форуму виступив Національний університет «Чернігівська політехніка» як один із партнерів проєкту Erasmus+ KA2 DEFEP «Дистанційна освіта заради майбутнього: найкращі практики ЄС реагування на запити сучасних здобувачів вищої освіти та ринку праці».

Протягом першого дня роботи Форуму розглядались такі питання:

  • – Державна політика розвитку вищої освіти під впливом цифрових трансформацій
  • – Організація освітнього процесу в закладах фахової перед вищої та вищої освіти в умовах воєнного стану
  • – Академічна доброчесність
  • – Вплив освітніх проектів CERGE-EI на якість дистанційної освіти в Центральній та Східній Європі
  • – Маркетингове комунікаційне забезпечення дистанційної освіти в Україні, ЄС і світі.
  • – Тенденції розвитку дистанційної освіти у ЗВО
  • – Трансформація вищої освіти (методики, технології та мотивація дистанційної освіти).

Директор Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій, кандидат технічних наук, доцент НУ «Чернігівська політехніка» ІВАНЕЦЬ С.А. долучився до роботи в рамках панельної дискусії Форуму «Трансформація вищої освіти: методики, технології та мотивація дистанційної освіти». Зокрема, Сергій Анатолійович виступив із доповіддю на тему «Технічні аспекти дистанційної освіти».

Запис Форуму (1 день) можна переглянути за покликанням https://www.youtube.com/watch?v=WblaS1IzY5w&t=3050s&ab_channel=DEFEPPROJECT

Форум організовано та проведено у рамках реалізації проєкту Erasmus+ KA2 DEFEP «Дистанційна освіта заради майбутнього: найкращі практики ЄС реагування на запити сучасних здобувачів вищої освіти та ринку праці».