webinar_04-biznes-sotsialne-pidpryyemnytstvo_a

Відновлення через соціальне підприємництво

У рамках співпраці університету з ГО “Джуніор Ачівмент Україна” викладачі запрошуються на навчання з курсу “Відновлення через соціальне підприємництво”.

Навчальна програма “Відновлення через соціальне підприємництво” – це практичний курс з соціального підприємництва для студентів 17-24 років, що передбачає створення власного бізнес-проєкту, який вирішуватиме нагальні соціальні, культурні або екологічні проблеми під наставництвом викладача та ментора-підприємця. Особливий акцент зроблено на використанні цифрових інструментів з розвитку підприємництва.

По завершенню курсу студенти підготують деталізований бізнес-план для реалізації своєї ідеї, матимуть змогу пройти тестування для отримання міжнародного сертифікату Entrepreneurial Skills Pass (ESP), який підтверджує наявність підприємницького досвіду, знань та навичок. Навчальна програма запропонованого курсу розрахована на 40 академічних годин.

Організація безкоштовно впроваджує навчання викладачів, що будуть брати участь у програмі, забезпечує навчально-методичними матеріалами з соціального підприємництва викладачів та студентів, надає супровід курсу протягом року, а також додатково організовує навчальні активності для учасників програми в межах навчального року.

Реєстрація викладачів за посиланням: https://forms.gle/c4SRCqE6L58Y9u9F7