244694903_1852721921566135_6626526704151087826_n

Відбулась гостьова лекція на тему: “Let’s talk about Europe”

На минулому тижні в Національному уніерситеті “Чернігівська політехніка” відбулась дуже знакова подія. До нас завітав пан Олів‘є Вердін з гостьовою лекцією на тему: “Let’s talk about Europe”

Було розглянуто низку важливих питань у контексті України на шляху до євроспільноти, європейської освіти, можливостей які відкриваються для наших здобувачів та багато інших аспектів.

Одним з основних меседжів було те, що українці не повинні чекати подарунків від закордонних партнерів, а працювати тут і зараз, творити своє майбутнє власноруч. Міжнародна підтримка від наших партнерів вкрай важлива, але в більшості випадків ми самі повинні ретельно працювати, адже ми маємо все необхідне для того щоб бути великою державою, ми є центом Європи і невід‘ємною частиною її. Україна має великий потенціал не тільки в аграрному секторі, але й в машинобудуванні, аерокосмічній, хімічній та інших технологічних галузях які мають стати рушійною силою нашої економіки!

Ми дуже вдячні за таку змістовну лекцію від пана Олів‘є!

Також, в рамках візиту пана Олів‘є Ведріна, ми провели екскурсію по кафедрі автомобільного транспорту та галузевого машинобудування та університету, де він мав змогу познайомитися з нашими напрацюваннями та напрямками діяльності, як технічних так гуманірних напрямків.

Ми отримали корисні рекомендації, щодо публікацій та цитування в міжнародних науково-метричних базах даних.

Пан Олів‘є був дуже вражений різномаїттям та амбітністю проєктів та розробок які втілюються на базі наших лаболаторій.