фото1 (2)

Обговорили розбудову миру в документах ООН

11 жовтня 2021 року в рамках реалізації проекту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» в НУ «Чернігівська політехніка» відбулось блог-кафе «Молодь на захисті миру та безпеки».

Захід мав на меті підтримку реалізації Резолюцій РБ ООН 2250 шляхом висвітлення й заохочення активного і позитивного внеску молоді в підтримку миру в усьому світі.

Тренерами виступили амбасадорка проєкту доц. Алла Нітченко та учасник 3-ої міжрегіональної школи тренінгу «Резолюція РБ ООН 1325 та 2250 в дії. Блогінг та новітні технології» студент юридичного факультету Денис Іванок.

Учасники інтерактивного заходу обговорили Резолюцію Ради Безпеки ООН 2250 («Підтримка молоді, миру та безпеки») та з’ясували її значення для суспільства. Загалом, захід став ще одним успішним кроком у розширенні можливостей молоді в напрямку миротворення.

Проєкт виконується в НУ «Чернігівська політехніка», ГО Центр гендерної освіти у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

#HumanRightsFoundation

#СhePolytech

#ЦГО

#МируЦифровийЧас