CC7K8384_новый_размер

В НУ “Чернігівська політехніка” відбулась презентація проєкту ” Шлях до миру в цифровий час”

ГО «Фундація прав людини» спільно з НУ «Чернігівська політехніка» і ГО «Центр ґендерної освіти» за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (IФA) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки розпочали реалізацію проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Шлях до миру в цифровий час».

В рамках проєкту в Чернігівській області відбудуться заходи для посилення професіоналізму лідерів громадських організацій у царині миротворчості, розвитку діалогу для об’єднання зусиль лідерів громад з різних областей України в єдину платформу.

Презентація проєкту відбулася під час проведення круглого столу 07 вересня 2021 року в НУ «Чернігівська політехніка» за участю представників органів державної влади, місцевого самоврядування, керівників громадських організацій, студентської молоді тощо.

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи НУ «Чернігівська політехніка» Ольга Мельник ознайомила присутніх з метою, завданнями, які покладені на проєкт.

Координатор проєкту Наталія Шакун представила громадськості амбасадорів проєкту: Тетяну Децюк, Аллу Нітченко, Анну Чепурну, Юлію Перетятько, Сергія Сапона. Кожний з амбасадорів представив свій міні план тематичних блог-кафе і окреслив план дій на найближчий час.

Учасники круглого столу під час обговорення обмінялися думками та ґрунтовними пропозиціями щодо реалізації та співпраці в проєкті «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Шлях до миру в цифровий час».