IMAGE 2022-09-17 09_14_29 (1)

В «Чернігівській політехніці» відбулось блог-кафе «Арт-терапевтичні методи гармонізації емоційного стану у воєнний час»

16 вересня 2022 р., у п’ятницю, в Чернігівській політехніці» відбулось блог-кафе у рамках проєкту «Мир у цифровий час», присвячене темі гармонізації емоційного стану у воєнний час методами арт-терапії.

Учасники заходу отримали можливість пропрацювати свої негативні емоції, розібратися у сутності первинних та вторинних емоцій, які виникають у людини, оволодіти навичками трансформації енергозатратних емоційних станів у енергозберігаючі, знизити рівень емоційного напруження.

Кожний учасник зміг попрацювати над гармонізацією емоційного стану за допомогою різноманітних методів арт-терапії.

Спікеркою заходу виступила Тетяна Острянко, педагог, психолог, психолог-консультант, арт-терапевт (арт-терапевт по роботі з дітьми з особливими освітніми потребами; арт-терапевт по роботі з підлітками), кандидат педагогічних наук, доцентка кафедри соціальної роботи НУ «Чернігівська політехніка», керівниця психологічного Центру для дітей та батьків «Дотик» ГО «Чернігово-Сіверська Січ».

Блог-кафе проводилось в рамках реалізації проекту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#МируЦифровийЧас

#ФундаціяПравЛюдини

#ЧернігівськаПолітехніка

#ЦентрГендерноїОсвіти