Без названия

Участь у Круглому столі: «Актуальні проблеми соціально-економічного розвитку регіонів України»

20 жовтня 2022 року представники НУ «Чернігівська політехніка» д.е.н., професор, проректор з наукової роботи Вікторія Маргасова та д.е.н., доцент, професор кафедри менеджменту та державної служби, Голова Ради молодих вчених Ольга Попело взяли участь у Круглому столі: «Актуальні проблеми соціально-економічного розвитку регіонів України» з доповіддю «Освітня та наукова діяльність Університету в умовах війни: виклики, загрози та можливості їх вирішення».

Захід проведено у рамках V Міжнародного наукового Конгресу “Society of Ambient Intelligence 2022” і спрямований на обговорення проблем  соціально-економічного розвитку регіонів України в умовах війни та пошуку шляхів їх вирішення.

Обговорено:✅Перед якими проблемами під час війни опинився бізнес і як він їх вирішував?✅Як органи місцевої влади та спільноти вирішували проблеми тимчасово переміщених осіб  та бізнесу?✅Яким має бути план повоєнної відбудови України?✅Чи зміниться у повоєнний період  регіональний розподіл праці та спеціалізація економіки?✅Чи на часі сьогодні обговорювати проблеми сталого розвитку України? Як поєднати війну та сталий розвиток?

Дякуємо за запрошення та можливість представити освітню та наукову діяльність НУ «Чернігівська політехніка», розкрити виклики та загрози та обговорити можливості їх вирішення.

Віримо в ОСВІТУ!Віримо в НАУКУ!Віримо в Чернігівську політехніку!Разом до ПЕРЕМОГИ!??