рр

Курс неформальної освіти “Психологічні особливості переживання воєнного конфлікту: чинники стійкості та згуртованості на рівні громад.”

11 жовтня розпочато навчання за курсом неформальної освіти “Психологічні особливості переживання воєнного конфлікту: чинники стійкості та згуртованості на рівні громад.”

Учасники  курсу опановують найновітніші  тренінгові технології посилення стійкості та згуртованості громад та методи відновлення психологічного благополуччя осіб, постраждалих від війни.

Тренерками курсу є Ганна Чепурна, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри КІСІ, керівниця Центру гендерної освіти НУ «Чернігівська політехніка» та Вікторія Філіпович, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри КІСІ, керівниця Психологічної служби НУ «Чернігівська політехніка».

На лекціях та практичних заняттях учасники мають змогу побудувати власну унікальну траєкторію особистісного зростання, змінити своє життя на краще!

Курс проводиться в рамках проєкту «Мир у цифровий час», який  реалізує ГО «Центр гендерної освіти»  спільно з Фундація прав людини за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини.