245190042_4256300157825600_3463030808598069025_n

Тренінг “Молодіжне лідерство в громаді та створення власної команди”

“Молодіжне лідерство в громаді та створення власної команди” – саме таку назву мав тренінг, який проводила 11-12 жовтня 2021 року в НУ «Чернігівська політехніка» амбасадорка проєкту “Мир у цифровий час”, доцентка кафедри соціальної роботи Децюк Т. М.

Захід відбувся в рамках реалізації Центром гендерної освіти НУ «Чернігівська політехніка» спільно з Фундацією прав людини проєкту «Мир у цифровий час».

У тренінгу взяли участь представники студентського самоврядування НУ «Чернігівська політехніка» та філологічного факультету НУ «Чернігівський колегіум», активісти, громадські діячі.

Учасники/ці тренінгу разом із тренеркою шукали відповіді на такі питання:

  •  Якими якостями має володіти сучасний лідер/ка?
  •  Чим відрізняється “Бос” від “Лідера”?
  •  Якою має бути справжня команда?
  •  Що необхідно врахувати при створенні власної команди?

Також учасники/ці ділилися власним досвідом, історіями успіху, своїми думками, емоціями щодо лідерства та партнерства, командної роботи та співпраці.

Тренерка амбасадорка проєкту Тетяна Децюк допомогла молоді розкрити свій лідерський потенціал та вдосконалити навички роботи в команді.

Неймовірну атмосферу креативу і командної роботи передають відгуки учасників:

Улизько Катерина (учасниця проєкту, НУ Чернігівський колегіум):

11-12.10.2021 запам’ятаються нам ще дуже на довго, адже у ці дні ми взяли участь у прекрасному тренінгу в рамках проєкту «Мир у цифровий час». Це були два неймовірні, дуже насичені емоціями та активізмом дні. Ми плідно

працювали, обговорювали, спілкувалися, обмінювалися думками… Виконували цікаві вправи як у командах, так і самостійно… Показово, що домашнє завдання після першого дня тренінгу ми виконували з превеликим задоволенням. Дякую за таку прекрасну можливість та досвід.

Олександр Світлий (учасник проєкту):

Мої враження від тренінгу “Молодіжне лідерство в громаді та побудова успішної команди” в рамках проекту “Мир у Цифровий Час”: як людина не схильна до соціально-активної діяльності, я був приємно здивований, як швидко люди зі спільною метою можуть згуртовуватися і на очах перетворюватися в ефективну команду. Особисто для мене це був безцінний досвід, можливість попрацювати в команді, зав’язати теплі дружні відносини. Дякую керівникам проекту за запрошення та можливість отримати нові навички!

Організатори заходу в свою чергу дякують кожному та кожній, хто став частиною цього тренінгу!

Проєкт реалізується в НУ “Чернігівська політехніка” спільно з ГО “Центр гендерної освіти” та ГО “Фундація прав людини” за підтримки IFA та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина

#ChePolytech

#PeaceinDigitalEra

#HumanRightsFoundation

#ЧернігівськаПолітехніка

#МируЦифровийЧас