IMG_20211018_110515

Підписано Меморандум про співробітництво з Першою чернігівською державною нотаріальною конторою

18 жовтня 2021 року ректор Національного університету «Чернігівська політехніка» Новомлинець Олег Олександрович та завідувачка Першої чернігівської державної нотаріальної контори Підгайна Олена Іванівна підписали Меморандум про співробітництво.

Метою Меморандуму є співпраця Сторін задля забезпечення професійної підготовки студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)» в Національному університеті «Чернігівська політехніка», обмін інформацією і досвідом у межах повноважень Сторін; поглиблення теоретичних знань студентів-юристів про роботу суб’єктів нотаріальної діяльності та організацію нотаріального процесу, налагодження механізмів набуття практичного досвіду студентами у сфері вчинення нотаріальних дій державними нотаріусами.

Предметом Меморандуму є спільна діяльність сторін для досягнення мети Меморандуму, що здійснюється у формах консультацій, гостьових лекцій, науково-практичних конференцій і круглих столів, інших спільних заходів, ознайомчих візитів студентів до нотаріальної контори, а також розробки проектів і програм, направлених на засвоєння студентами-юристами практичних навичок щодо вчинення нотаріальних дій.