Лого фонду

Студенти університету отримали стипендії Благодійної організації Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна»

Дванадцятий рік поспіль п’ятеро кращих здобувачів вищої освіти за підсумками попереднього навчального року отримують стипендію Благодійної організації Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна». Цього року стипендіатами стали:

  • – Вахно Валентин Дмитрович, студент четвертого року навчання факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій, спеціальність 231 «Соціальна робота», освітньо-професійна програма «Соціально-правовий захист»;
  • – Меліхов Ігор Олександрович, студент четвертого року навчання Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій, спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»;
  • – Савченко Даниїл Володимирович, студент четвертого року навчання Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій, спеціальність 171 «Електроніка»;
  • – Стеченко Катерина Леонідівна, студентка четвертого року навчання юридичного факультету Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій, спеціальність 081 «Право», освітня програма «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»;
  • – Щербак Катерина Анатоліївна, студентка четвертого року навчання юридичного факультету Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій, спеціальність 081 «Право», освітньою програмою «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)».

Саме ці студенти показали найкращі результати у навчанні та науковій діяльності протягом 2020-2021 навчального року.

Меліхов Ігор: «Щиро дякую Фонду Леоніда Кучми «Україна» за фінансову підтримку. Для мене завжди було дуже важливо знати, що мої зусилля в різноманітних сферах мають реальні результати і приносять користь людству в цілому і рідній Україні зокрема. Я планую витратити більшу частину коштів на вдосконалення обладнання, оскільки саме якість та швидкодія обладнання і відповідне програмне забезпечення дозволять мені досягти нових вершин у майбутньому».

Стеченко Катерина: «Хочу висловити величезну подяку Фонду Леоніда Даниловича Кучми «Україна» за підтримку та мотивацію молодих людей на саморозвиток і вдосконалення! Завдяки Вам і Вашому Фонду ми маємо змогу надалі реалізовувати свої мрії та займатись саморозвитком. Щиро вдячна за надану мені стипендію, яку я планую витратити на здобуття другого (магістерського) рівня навчання за правничою спеціальністю. Особисто для мене, стипендія Фонду «Україна» – це вагома інвестиція в майбутнє, яка допоможе мені на крок наблизить до своєї мрії!».

Савченко Даніїл: «Дуже вдячний Фонду за іменну стипендію! Вона є великим стимулом для подальших досягнень, мотивує до підкорення нових висот. Завдяки цим коштам матиму змогу придбати обладнання, яке стане в нагоді під час науково-дослідницької роботи».

Щербак Катерина: «Дякую велике за можливість отримати стипендію Фонду. Отримані кошти витрачу на свій розвиток, а саме на вивчення англійської мови, а на решту коштів, які залишаться – розпочну власний проєкт юридичного направлення».

Вахно Валентин: «Дякую Фонду «Україна» та усім причетним до цього людям за можливість отримати стипендію. Визнання моїх навчальних здобутків Леонідом Даниловичем – це найкращий стимул до подальшого розвитку. Особлива подяка викладачам університету, за їхній вагомий внесок у моє професійне зростання; я дізнався безліч важливих відомостей про соціальну роботу в Україні та її методи саме завдяки їм. Гордий тим, що навчаюся в університеті, який є одним з найкращих, де так ґрунтовно готують майбутніх соціальних працівників. Кошти бажаю витратити на придбання техніки для навчання, а саме – ноутбуку».

Вітаємо студентів і бажаємо подальшого плідного розвитку на навчальній і науковій нивах!