photo_2021-09-15_22-49-53

Старт нового проєкту «Я – Медіа»

15 вересня у місті Чернігові відбулася презентація правозахисної програми для лідерів громад “Я-Медіа», до реалізації якої долучився Національний університет “Чернігівська політехніка” у партнерстві з громадською організацією «Фундація Прав Людини», Університетом Тарту (Естонія) та Сумським державним університетом.

У круглому столі взяли участь представники громадських та молодіжних організацій Чернігівщини, ЗМІ та потенційні учасники проєкту.

З вітальним словом до учасників звернулась проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи НУ «Чернігівська політехніка», голова ГО «Центр Ґендерної Освіти» Мельник О.Є., яка відмітила важливі передумови для успішної реалізації проєкту. Так, зокрема, нова правозахисна програма для лідерів громад буде реалізуватися у потужному міжнародному партнерстві за участі Фундації прав людини та колег з Естонії – країни, що зробила потужний прорив у цифровізації майже усіх сфер свого життя задовго до глобальної пандемії. А два українські університети СумДУ та НУ “Чернігівська політехніка” – учасники проєкту – нещодавно заключили договір про співпрацю.

До того ж попередній досвід НУ “Чернігівська політехніка” у реалізації різноманітних проєктів соціальної дії, досвідчена проєктна команда та проявлений інтерес молодих лідерів до числених проєктних заходів дає підстави оптимістично дивитися у проєктне майбутнє.

Детальніше >>> Старт нового проєкту «Я – Медіа»

                                 Launch of a new project