photo_2024-02-25_15-04-06

Розширення наукової, проєктної та грантової співпраці НУ «Чернігівська політехніка»

З 12.02.2024 по 19.02.2024 відбувся робочий візит проректорки з наукової роботи Маргасової Вікторії та завідувачки кафедри менеджменту та адміністрування Руденко Ольги до Люблінського Католицького Університету Івана Павла II ( Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II , Lublin, Poland) та FUAW – Federation of Universities of Warsaw Agglomeration (Wołomin, Poland).

В рамках візиту відбулося кілька робочих зустрічей з польськими колегами, зокрема з президентом FUAW Janusz Kowalski та адміністрацією FUAW dr. Mateusz Piskorski, dr. Wojciech Slomka, а також  з проректоркою з науки та кадрами KUL s.dr hab. prof. Beata Zarzycka, координатором Еразмус офісу та академічної мобільності KUL Maria Moroniak, керівником відділу наукових проектів dr. Urszula Czyżewska, менеджерами офісу проєктної та грантової діяльності mgr. Bożena Żurek та mgr. Beata Cybulak, а також  з директором центру філософії та інформаційних систем Piotr Kulicki, з представником Інституту лінгвістики dr. Małgorzata Wideł-Ignaszczak та колегами з науково-дослідницького центру: dr. hab. prof. Agnieszka Wolińska, dr. Agnieszka Kuźniar, dr. Weronika Goraj та mgr. Anna Kruczyńska з Інституту медичних наук.

Під час зустрічей з адміністрацією та викладачами університетів було обговорено перспективні напрями наукової, проектної та освітньої співпраці, зокрема участі у конференціях, проведення гостьових лекцій, здійснення наукових досліджень, розробки соціальних проєктів. В результаті було підписано меморандум про співпрацю між НУ «Чернігівська політехніка» та Federation of Universities of Warsaw Agglomeration і  Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II, що дозволить інтенсифікувати наукову міжнародну діяльність та розширити коло надійних партнерів в напрямку проєктної та грантової діяльності.