Прес-реліз блог-кафе «ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ В ЦИФРОВУ ЕПОХУ: МІФИ ТА РЕАЛЬНІСТЬ»

Обговорили проблеми працевлаштування молодих фахівців.

13 жовтня в рамках реалізації проекту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» в НУ «Чернігівська політехніка» відбулось блог-кафе на тему «Працевлаштування в цифрову епоху: міфи та реальність». Спікером був амбасадор вищеназваного проекту, доцент кафедри технологій машинобудування і деревообробки Сергій Сапон

Блог-кафе відвідали переважно студенти з досвідом працевлаштування. Було озвучено ключові проблеми, з якими стикається молодь під час пошуку роботи та безпосередньо на робочому місці. Тренером спільно зі слухачами було виявлено шляхи подолання озвучених проблем. Зокрема, найбільшою цінністю, на думку слухачів, були запропоновані кейси про те, як вирішити проблему відсутності досвіду у молодих фахівців при першому працевлаштуванні.

Проєкт «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» виконується в НУ «Чернігівська політехніка», ГО Центр гендерної освіти у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.