IMG-0412f3bc05bf47935d1f37f43b2bbfd0-V

Освітня місія до Нідерландів

З 1 по 5 жовтня 2023 року Мельник О.Є., проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку, взяла участь в Освітній місії до Нідерландів.

Місія організована Департаментом міжнародного співробітництва у галузі освіти Міністерства сільського господарства, охорони природи та якості продуктів харчування Нідерландів та Асоціацією «Український клуб агарного бізнесу» за сприяння та фінансової підтримки відділу аграрного аташе Посольства Нідерландів в Україні.

Мета місії – вивчення досвіду нідерландських університетів щодо досліджень та інтеграції до освітніх програм питань регенеративного сільського господарства, а також співпраці університетів і бізнесу/фермерів щодо практичного вивчення кейсів застосування новітніх технологій.

У програмі місії – візити до ряду аграрних університетів Нідерландів, круглий стіл в Університеті Вагенінген, візити до фермерських господарств і вивчення їх найкращих практик.

Також задачею місії є розширення міжнародних зв’язків українських університетів та поглиблення співробітництва з університетами Нідерландів.