1 (2)

Організаційна зустріч консорціуму проєкту ERASMUS+ DEFEP

29 січня 2024 року розпочалась організаційна зустріч консорціуму проєкту ERASMUS+ DEFEP «Дистанційна освіта для майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити здобувачів вищої освіти та ринку праці». Захід проходить на базі Львівського національного університету природокористування.

Олена Філімонова, як координатор проєкту від Чорноморського національного університету імені Петра Могили, систематизувала головні досягнення, результати та виклики, з якими стикнулась проєктна команда протягом першого року його реалізації. Окрему увагу було приділено питанням щодо підготовки до проміжного звітування та організації подальших етапів імплементації проєкту DEFEP.

Аліна Іовчева (Чорноморський національний університет імені Петра Могили) модерувала спільне засідання Координаційного Комітету, Комітету комунікації та прозорості і робочої промо-групи. Засідання зосередилось на ключових аспектах дисемінації проєкту та промоції експериментальних освітніх програм магістерського рівня.

Під головуванням Марини Сільченко (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана) пройшло засідання Координаційного комітету спільно з Виконавчим комітетом. На порядку денному цього засідання стояли питання, пов’язані із виконанням завдань робочого пакету 4.

Протягом першого дня організаційної зустрічі консорціуму проєкту DEFEP було розглянуто низку аспектів, важливих для забезпечення успішного та своєчасного досягнення запланованих результатів.

Від НУ «Чернігівська політехніка» участь у зустрічі взяли Наталія Іванова та Сергій Іванець. Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Львівського національного університету природокористування та колегам по проєкту, Прокопишин Оксані, Гнатишин Людмилі та Малецькій Ользі, за гостинність та якісну організацію робочого процесу!