photo_5442660923920740786_y

НУ “Чернігівська політехніка” на найбільшій в Європі виставці та конференції з міжнародної освіти EAIE 2024

Національний університет «Чернігівська політехніка» долучився до 34-тої EAIE ( (European Association for International Education) 2024 Conference and Exhibition, що відбулася 17-20 вересня в Тулузі, Франція.

Український державний центр міжнародної освіти (УДЦМО) разом із 15 українськими університетами представляли українську вищу освіту освіту на обʼєднаному стенді «Вища освіта в Україні».

НУ «Чернігівська політехніка» став одним із університетів, які представляли українську вищу освіту під час міжнародної конференції у межах проєкту DAAD MoI Ukraine (Management of Internationalisation and German-Ukrainian Academic Cooperation).Представницею від університету стала в.о. начальника Відділу міжнародних зв’язків Сай Катерина .

Протягом чотирьох днів учасники активно долучалися до панельних дискусій, тренінгових сесій, нетворкінгу та воркшопів, що охоплювали питання інтернаціоналізації та актуальних тенденцій у вищій освіті.

 Конференція надала можливість НУ «Чернігівська політехніка» не лише заявити про себе на міжнародній арені, але й зміцнити існуючі партнерства та встановити нові контакти з університетами з усього світу.

 Особливої уваги заслуговує виставка «Невидані дипломи», присвячена пам’яті українських студентів, які трагічно загинули під час війни.

 Цей захід став важливим кроком у зміцненні міжнародних зв’язків, популяризації української освіти у світі.