IMG-7221

НУ «ЧЕРНІГІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» МУЖНЬО ТРИМАЄ ОБОРОНУ НА ОСВІТНЬОМУ ФРОНТІ

Креативна команда викладачів НУ «Чернігівська політехніка», у складі завідувачки кафедри філософії і суспільних дисциплін, доцентки Наталії ШАКУН, завідувачки кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін, доцентки Олени КОЗИНЕЦЬ та доценток відповідних кафедр Олени ГЕРАСИМЕНКО й Алли НІТЧЕНКО, з 26 по 30 липня 2022 року, брали участь у другій частині програми підготовки нових викладачів курсу IFES з громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики».

П’ятиденний тренінг з інтерактивних методик викладання громадянської освіти, для університетів-партнерів IFES Україна, відбувся у м. Яремче, Івано-Франківської області у змішаному форматі та охопив викладацьку аудиторію вищих навчальних закладів з Чернігова, Ніжина, Києва, Харкова, Дніпра та Кривого Рогу.

Учасники тематичного тренінгу пройшли комплексну підготовку з питань структури курсу, методів викладання громадянської освіти, процесу реалізації студентських проєктів та отримали сертифікати.

Інноваційний та інтерактивний курс з громадянськї освіти для університетів «Демократія: від теорії до практики» втілюється IFES за підтримки USAID Ukraine – USAID Україна, Міністерства міжнародних справ Канади (Embassy of Canada to Ukraine Canada’s International Development – Global Affairs Canada) та британської допомоги від уряду Великої Британії (British Embassy Kyiv).

В нашому Університеті цей інноваційний курс буде викладатися за методологією IFES з 01 вересня 2022 року. Він буде запропонований здобувачам вищої освіти різних освітньо-професійних програм Навчально-наукового інституту менеджменту, харчових технологій та торгівлі, Навчально-наукового інституту економіки, Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій, Навчально-наукового інституту бізнесу, природокористування і туризму, Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій, Навчально-наукового інституту механічної інженерії, технологій та транспорту, Навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії.

Детальніше про курс з громадянськї освіти для університетів «Демократія: від теорії до практики» за покликанням: https://ifesukraine.org/news/v-ukrayini-rozpochavsya-universytetskyj-kurs-demokratiya-vid-teoriyi-do-praktyky