IMG_1727

Новини співпраці між Університетом «Wrexham Glyndŵr» та НУ «Чернігівська політехніка»

12 вересня 2022 року відбулось підписання Меморандуму між Університетом «Wrexham Glyndŵr» та НУ «Чернігівська політехніка». Метою Меморандуму є підтримка відносин між партнерськими закладами вищої освіти, зокрема в рамках проєкту «Twinning WGU/CPNU». Співпраця в межах ініціативи «Twinning» спрямована на поглиблення довгострокового партнерства між університетами.

Від самого початку повномасштабного вторгнення Університет «Wrexham Glyndŵr» реалізовує освітні заходи для підтримки «Чернігівської політехніки». Підписаний Меморандум створює рамки для спільної роботи обох університетів та можливість планувати подальші напрями академічної співпраці.

Висловивши подяку Уряду Великої Британії за допомогу Україні, колективу Університету «Wrexham Glyndŵr» та команді Cormack Consultancy Group за підтримку Університету, ректор, проф. Олег Новомлинець поділився очікуваннями щодо розвитку партнерства, серед яких інтерес до відновлення програми «подвійний диплом» з партнерським університетом.

Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти НУ «Чернігівська політехніка» поділилися враженнями від участі в Літній школі з вивчення англійської мови, організованій Університетом «Wrexham Glyndŵr».

Віце канцлер Університету «Wrexham Glyndŵr» проф. Maria Hinfelaar висловила очікування щодо розвитку наукової співпраці за спільними напрямами досліджень та розширення векторів академічної мобільності.