thumbnail_image_67214081

Нагородження переможців конкурсу

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НАУКОВО-ТВОРЧИХ ЕСЕ НА ТЕМУ «ЧОМУ ВАЖЛИВО СПЛАЧУВАТИ ПОДАТКИ» :

6 квітня 2023 р. в Головному управлінні Державної податкової служби в Чернігівській області відбулося нагородження переможців конкурсу науково-творчих есе на тему: «Чому важливо сплачувати податки?», проведеного кафедрою економіки, обліку та оподаткування Національного університету «Чернігівська політехніка» за підтримки Головного управління Державної податкової служби у Чернігівській області та Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації.

З вітальним словом до присутніх звернулася начальниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк, яка побажала представникам молоді і надалі залишатися на вістрі всього нового, завжди займати активну життєву позицію. Людмила Слотюк подякувала керівникам наукових робіт за неоціненний внесок у формування всебічно розвиненої особистості, а здобувачам фахової передвищої освіти та учням закладів загальної середньої освіти міста Чернігова та Чернігівської області – за розуміння необхідності сплати податків до бюджетів, яке вони висловили в своїх творчих есе. Начальниця управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області Світлана Волкова відмітила важливість та доцільність проведення таких конкурсів, спрямованих на формування податкової культури, поширення серед молоді інформації про важливість для держави сплати податків та залучення юнацтва до наукової діяльності в сфері оподаткування. Кафедру економіки, обліку та оподаткування на зустрічі представляли представники Оргкомітету конкурсу: д.е.н., проф. Олена Акименко (координатор зустрічі), к.е.н, доц. Тетяна Клименко, к.е.н., доц. Юлія Перетятько.

Щиру дякуємо за співпрацю та сприяння в проведенні заходу керівництву Головного управління Державної податкової служби у Чернігівській області, Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та Національного університету «Чернігівська політехніка».