1 (4)

Kick-off meeting ERASMUS+ PROMENT project

27 і 28 квітня 2023 року у м. Львові у Національному університеті “Львівська політехніка” відбувалась установча зустріч партнерів (kick-off meeting) у рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу Еразмус+ “Сприяння професійній освіті та активній участі студентів через становлення комплексної системи менторства та тьюторства у ЗВО” (“Promoting professional education and students engagement through comprehensive mentoring and tutoring system in HEIs”).

Акронім проєкту – PROMENT, період реалізації: 01.03.2023 р. – 28.02.2026 р. Координатор проєкту – Національний університет “Львівська політехніка”. Проект спрямований на зміцнення потенціалу українських та грузинських вишів у забезпеченні всебічної ефективної професійної підготовки студентів для зниження невідповідності між результатами освіти та вимогами ринку праці шляхом розробки та впровадження інноваційної системи менторства / тьюторства у вишах на основі спільного досвіду партнерів Консорціуму.

Стартову зустріч було проведено в гібридному форматі з огляду на безпекову ситуацію в Україні. Від Національного університету “Чернігівська політехніка” участь у стартовій зустрічі взяли наступні члени проєктної команди:

  • – Ремньова Л.М., кандидат економічних наук, професор, завідувач кафедри управління персоналом та бізнес-технологій (координатор проєкту від нашого університету);
  • – Забаштанський М.М., доктор економічних наук, професор, директор Навчально-наукового інституту бізнесу, природокористування і туризму;
  • – Вербицька А.В., кандидат наук державного управління, завідувач кафедри маркетингу, РR-технологій та логістики;
  • – Холявко Н.І., доктор економічних наук, професор, керівник Центру проєктної діяльності, професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування (дистанційна участь).

У стартовій зустрічі також взяли участь координатор та комунікаційний менеджер Чернігівського ІТ-кластеру, у партнерстві з яким буде реалізовуватися проєкт.

Протягом першого дня стартової зустрічі (27.04.2023 р.) було презентовано партнерів та їх досвід використання елементів менторства і тьюторства у навчальному процесі та проєктній діяльності. Особливу увагу було приділено узгодженню органів управління проєктом, обговоренню деталей договору консорціуму, ознайомленню з методологією проєкту.

Другий день стартової зустрічі було присвячено конкретизації аспектів звітності, часових рамок та основних етапів реалізації проєкту. Акцент було зроблено на розгляді плану дисемінації та плану забезпечення якості й оцінки проєкту.

Дякуємо координатору проєкту PROMENT Національному університету «Львівська політехніка» за високий рівень проведення стартової зустрічі, а всім партнерам за активну участь та ефективний обмін думками. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю у рамках міжнародного проєкту.

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.