IMG_2498

Інструменти фандрайзингу

3 серпня 2022 року відбулася зустріч студентів та PR-центру НУ “Чернігівська політехніка” із чернігівською волонтеркою Наталією Орловою.

На тренінгу Наталія поділилася власним досвідом в процесі фандрайзингу, виділила основні правила, яких варто дотримуватись під час воєнного стану.

Фандрайзинг або збір коштів (англ. fundraising) – це процес залучення грошових коштів та інших ресурсів (людських, матеріальних, інформаційних тощо), які організація не може забезпечити самостійно, та які є необхідними для реалізації певного проєкту або своєї діяльності в цілому.

Попри те, що фандрайзинг може здаватися абсолютно не складним процесом, насправді необхідно багато уваги до його різних аспектів та етапів для досягнення цілей.

Волонтерка також підкреслила важливість залучення студентства, співробітників і небайдужої громади до збору коштів для відновлення руйнувань інфраструктури університету. Тільки спільними зусиллями ми зможемо пришвидшити Перемогу та відбудовувати НУ “Чернігівська політехніка” для майбутньої освіченої молоді Чернігівщини.