408033970_868390008622811_6561381966066940658_n

Гостьові лекції закордонного професора

За ініціативи кафедри психології та креативних індустрій організовано проведення гостьових лекцій д-ра Т. Bondarenko, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Польща).

5 грудня 2023 року відбулась лекція на тему: «Книжки, які повинен прочитати кожен економіст». Маргарита Чаюкова, здобувачка вищої освіти групи ФК-221 поділилася враженнями від участі у заході: «Відвідавши гостьову лекцію з паном Тарасом Бондаренко ми дізнались доволі багато цікавої та корисної інформації про книги як для просто повсякденного читання, так і окремо для економістів. У ході лекції були розповіді про відомих мислителів, науковців. Було обговорено багато чого, що для нашого покоління не буде зайвим знати. Щиро дякуємо за корисну лекцію!»

12 грудня д-р Т. Bondarenko провів лекцію на тему «Мистецтво публічного виступу». Окреслено роль публічного виступу в особистому житті та професійній діяльності, якості успішного оратора та надано поради по розвитку такої важливої соціальної навички для кожного фахівця.

У заходах взяли участь здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри психології та креативних індустрій, а також Навчально-наукового інститут економіки.

Дякуємо д-ру Т. Bondarenko за внесок у розвиток компетентностей майбутніх спеціалістів, дякуємо за співпрацю партнерському університету – Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Польща). Не менш цікаві гостьові лекції від д-ра Т. Bondarenko відбудуться у наступному семестрі.