-5352620915994772968_121

Авторський колектив НУ «Чернігівська політехніка» долучився до наукового дискурсу про проблеми вищої освіти в умовах війни

Висловлюємо слова вдячності Сергію Козьменку та редакційній колегії журналу “Проблеми і перспективи менеджменту” за ініціативу в організації спеціального випуску «Академічний менеджмент в умовах війни». Даний спецвипуск визнаного в Україні та далеко за її межами журналу націлено на висвітлення питань освітянського спротиву викликам воєнного часу. Авторами виступили творчі колективи закладів вищої освіти з різних куточків нашої країни. Більше того, зазначена ініціатива значно посприяла активізації підтримки Захисників і Захисниць України.

Науковці Національного університету «Чернігівська політехніка» підготували статтю для розміщення у спеціальному випуску журналу “Проблеми і перспективи менеджменту”. У цій статті вдалось відобразити масштаби руйнувань та втрат Чернігівської політехніки в період активних бойових дій на території Чернігівської області.

Треба відмітити, що Чернігівська політехніка розташовується в північній області України, що межує одразу з двома країнами-агресорами (росія та білорусь). Відповідно, через близькість до кордону Чернігівська область однією із перших в Україні зазнала російських атак. Ранок 24 лютого став початком страшного періоду в житті кожного чернігівця. У той момент здобувачі вищої освіти та співробітники університету стикнулись із викликами, до яких були не готовими, проте вимушені були оперативно на них реагувати задля збереження життя і здоров’я. Детальніше про випробування, з якими стикнулись наші студенти і колеги, наведено у статті. Стаття підготовлена англійською мовою, щоб максимально охопити іноземну аудиторію та бути зрозумілою нашим зарубіжним партнерам.

З повним текстом статті можна ознайомитись за посиланням https://www.businessperspectives.org/index.php/journals/problems-and-perspectives-in-management/issue-2-spec-issue-3/northern-outpost-chernihiv-polytechnic-national-university-in-the-conditions-of-the-russia-ukrainian-war

Щиросердно дякуємо головному редактору та редакційній колегії журналу за надану можливість розкрити особливості функціонування Чернігівської політехніки у період війни на широку аудиторію!

Бажаємо подальших успіхів журналу!

УСЕ БУДЕ УКРАЇНА! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ