photo_5400132295194698792_w

Зустріч випускників Національного університету “Чернігівська політехніка”

За традицією в першу суботу червня відбулася зустріч випускників Національного університету “Чернігівська політехніка”. Цього року 50-ти річчя закінчення чернігівського політеху відзначали випускники 1974 року.

Спершу з вітальним словом звернувся Михайло Дмитрович Кайдаш, кандидат технічних наук, доцент, голова профспілкової організації співробітників нашого університету, який є випускником кафедри технології машинобудування 1974 року з відзнакою. Він коротко описав сьогодення університету та привітав своїх колишніх одногрупників.

Потім вітальне слово взяв Володимир Михайлович Чуприна, доктор технічних наук, професор, також випускник 1974 року, головний науковий співробітник Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації військової техніки. Також висловив свої привітання Євген Вікторович Колесніков, випускник 1968 року.

Після них з привітальним словом виступив Володимир Михайлович Тичина, випускник 1977 року, який запропонував перелік заходів щодо відзначення у 2025 році 100-річчя з дня народження першого ректора університету Калити Євгена Григоровича. Після офіційної частини та привітань присутні вирушили до музею університету, де провів екскурсію Олександр Іванович Крук.

На завершення зустрічі, всі присутні висловили щирі слова вдячності за можливість зустрітися зі своїми колишніми однокурсниками та поділитися спогадами. Ми вдячні за спільно проведений час, за можливість згадати минулі роки та обмінятися враженнями.

Дякуємо усім за вашу участь та підтримку, і ми сподіваємося побачити вас знову в стінах рідного університету!