clip2net_210815011843-1

Зустріч амбасадорів/ок Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час»

В умовах війни проєкти, спрямовані на психологічне відновлення людей,  посилення професіоналізму лідерів громадських організацій, соціальної згуртованості та партнерства мають особливу соціальну вагу. Серед таких – міжнародна Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», яка реалізується в Чернігівській області Національним університетом «Чернігівська політехніка» та громадською організацією «Центр гендерної освіти» за підтримки Фундації прав людини, Інституту міжнародних культурних зв’язків (IФA) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

21 липня 2022 року відбулась зустріч координаторки проєкту в Чернігівській області Наталії Шакун з головою Молодіжної ради при Чернігівській ОДА Юлею Дзюбою та амбасадорками проєкту – Аллою Нітченко, Оленою Герасименко, Тетяною Острянко, Ольгою Тимченко. Варто зауважити, що амбасадорками проєкту стала активістки, які мають досвід громадської та адвокаційної діяльності, пройдуть міжрегіональні школи з молодіжного лідерства та цифрового блогерства в Києві, проведуть тематичні блог-кафе, вестимуть соціальні й правозахисні блоги.

В ході зустрічі учасниці обговорили основні етапи, виклики та можливості реалізації проєкту, намітили перспективи здійснення своїх міні-проєктів. Докладніше про команду проєкту та напрямки його реалізації розкажемо в наступних інформаційних повідомленнях.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#PeaceInDigitalEra

#МируЦифровийЧас

#ФундаціяПравЛюдини

#ЧернігівськаПолітехніка

#ЦентрГендерноїОсвіти