DSC_0002

Zoom-захід «Ярмарок вакансій від Головного управління Державної податкової служби

8 червня 2021 року зі здобувачами вищої освіти та викладачами ННІ економіки й ННІ бізнесу, природокористування і туризму відбувся Zoom-захід «Ярмарок вакансій від Головного управління Державної податкової служби у Чернігівській області для студентів НУ «Чернігівська політехніка». Серед представників ГУ ДПС у Чернігівській області  були присутні заступник начальника Руслан Погрібний, заступник начальника управління – начальник відділу кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Тетяна Путинцева, а також начальник відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Ольга Хмелевська.

Захід був організований з метою представлення територіального органу ДПС як надійного партнера НУ «Чернігівська політехніка», престижного роботодавця, а також задля оновлення кадрового потенціалу ДПС та залучення молоді до роботи на державній службі.

Учасники зустрічі обговорили питання щодо:

  • взаємодії органів ДПС із закладами вищої освіти,
  • залучення молоді до роботи на державній службі,
  • актуальних питань вступу на державну службу та її проходження,
  • організації проходження практики студентами в ГУ ДПС у Чернігівській області,
  • адаптації новопризначених працівників та інше.

Також ГУ ДПС у Чернігівській області було презентовано Зручнобук як сучасний інструмент для залучення потенційних працівників ДПС, яке є доступним для завантаження тут.

Щиро вдячні нашому партнерові за змістовну зустріч і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!