головне фото (1)

Знайомство з досвідом навчання в Лондонській школі економіки і політичних наук (LSE)

26 грудня здобувачі вищої освіти НУ «Чернігівська політехніка» взяли участь у зустрічі «ІСТОРІЯ УСПІХУ НАВЧАННЯ У ЛОНДОНСЬКІЙ ШКОЛІ ЕКОНОМІКИ І ПОЛІТИЧНИХ НАУК, ДЕРЖАВНИЦЬКА КАР’ЄРА, ЦІЛІ ТА СИЛА BIG HAIRY GOALS», яка в форматі open talk відбулась у Чернігівській центральній міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського.

Своїм досвідом навчання в Лондонській школі економіки та політичних наук (London School of Economics and Political Science (LSE)) поділилась Дзюба Юлія – радниця голови української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи, голова молодіжної ради при Чернігівській ОДА.

Спікерка розповіла про умови вступу до одного з найпрестижніших навчальних закладів Великобританії, заснованого в 1895 році. Учасники зустрічі змогли поставити питання щодо змісту освітніх програм, умов навчання, політики академічної доброчесності у Лондонській школі економіки та політичних наук. Пані Юлія також поділилася секретами мотивації, віри в себе та особливостями постановки й досягнення цілей.

Дякуємо спікерці за неймовірно змістовний і корисний захід, а також за співпрацю з «Чернігівською політехнікою» – пані Юлія надавала експертну підтримку при розробці освітньо-професійної програми «Аналітика суспільно-політичних процесів» за спеціальністю «Філософія».

Вдячні також ГО «Спілка жінок Чернігівщини» в особі голови Наталії Хольченкової та секретарки Вероніки Приходько за організацію мотивуючого освітнього заходу.

#ChePolytech

#КафедраФСН

#АналітикаСуспільноПолітичнихПроцесів