60eda38a01d67481165631

ЗАВТРА ВІДБУДЕТЬСЯ ДОДАТКОВА СЕСІЯ ЄФВВ ДЛЯ ВСТУПУ ДО МАГІСТРАТУРИ

14 липня 2021 року, відбудеться додаткова сесія єдиного фахового вступного випробування на навчання для здобуття ступеня магістра. ЄФВВ складають вступники на спеціальності «Право» і «Міжнародне право».

Тестування розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50.

Вхід до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

  • оригінал екзаменаційного листка;
  • оригінал документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку);
  • запрошення-перепустка.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступника не буде допущено до пункту тестування.

Запрошення-перепустки з адресами пунктів тестування додаткової сесії розміщено в «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до кабінету здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Із собою варто мати 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які вступник зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Протягом часу, відведеного на складання тесту, вступники не повинні мати при собі жодних засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Тестові зошити з блоків «Право» та тесту загальних навчальних правничих компетентностей («ТЗНПК») і правильні відповіді буде розміщено в розділі «Вступні до магістратури. Матеріали ЄВІ/ЄФВВ».

Нагадаємо, у кабінетах учасників розміщено результати ЄФВВ.