1

Засідання Ради з якості

24 січня о 14:30 в режимі онлайн відбулося засідання Ради із забезпечення якості вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка».

На чергове засідання  Ради із забезпечення якості вищої освіти Університету виносилися наступні  питання:

  1. Результати внутрішніх акредитацій освітніх програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти за період 01.12.2023-31.12.2023.
  2. Презентація процедури проведення внутрішніх аудитів згідно ПОЛОЖЕННЯ про порядок проведення внутрішніх аудитів системи управління якістю у Національному університеті «Чернігівська політехніка» (наказ ректора від 26 грудня 2023 р. № 250/ВС).
  3. Презентація нових освітніх програм (вступ 2024 року).

За результатами доповідей та наступного обговорення було розроблено низку рекомендації для відповідних структурних підрозділів (завідувачів кафедр/гарантів освітніх програм) щодо удосконалення освітніх програм та сформовано план внутрішніх аудитів системи управління якістю у 2 семестрі 2023/2024 навч.рр.

З презентацією нової освітньої програми другого (магістерського) рівня освіти «Екологічна безпека» виступив гарант програми, д.т.н., професор кафедри харчових технологій та екології Цибуля Сергій Дмитрович. Зважаючи на актуальність даної програми та затребуваність майбутніх фахівців з екологічної безпеки в регіоні, члени Ради підтримали пропозицію голови Ради щодо ліцензування освітньої програми другого (магістерського) рівня освіти «Екологічна безпека» за спеціальністю 101 «Екологія».

У зв’язку із закінченням терміну навчання деяких представників здобувачів вищої освіти та роботодавців від навчально-наукових інститутів Радою з забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про зміни у персональному складі, представлено кандидатури нових членів Ради та сформовано клопотання до Вченої ради Університету.

 
Тримаємо освітній фронт та наближаємо Перемогу разом!
Все буде Україна!