Рада з якості

Засідання Ради з якості

21 листопада о 14:30 в режимі онлайн відбулося засідання Ради із забезпечення якості вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка».

На чергове засідання  Ради із забезпечення якості вищої освіти Університету виносилися наступні  питання:

  1. Підсумки акредитаційних експертиз ОП 2022/2023, 2023/2024 рр. та зауважень щодо системи забезпечення якості Університету.
  2. Результати онлайн-опитування здобувачів 1 курсу освітнього ступеню бакалавр  щодо функціонування «Школи першокурсника» та профорієнтаційної роботи, результати онлайн-опитування здобувачів 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр»  та здобувачів 2 курсу освітнього ступеня «магістр» щодо задоволеності освітнім процесом в Університеті.
  3. Результати тестування (ректорського контролю) з іноземної мови для здобувачів 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр».
  4. Презентація нових освітніх програм (вступ 2024 року).

За результатами доповідей та наступного обговорення було розроблено рекомендації для відповідних структурних підрозділів (завідувачів кафедр/гарантів освітніх програм) та проєкт рішення на засідання чергової Вченої ради.

За результатами засідання Ради із забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про затвердження запропонованих доповнень та рекомендацій, зокрема, щодо процедури проведення внутрішньої акредитації освітніх програм, на затвердження на засідання Вченої ради НУ «Чернігівська політехніка». Члени Ради також підтримали пропозицію голови Ради щодо ліцензування освітньої програми за спеціальністю 191 «Архітектура та містобудування».

Тримаємо освітній фронт та наближаємо Перемогу разом!
Все буде Україна!