IMG_1065

Засідання Наглядової ради

23 грудня 2021 року в змішаній формі (онлайн та оффлайн) відбулось засідання Наглядової ради Національного університету «Чернігівська політехніка».

Під час свого виступу голова Наглядової ради В’ячеслав Чаус  подякував ректору за можливість повернутись до стін рідного університету, який закінчив у 1999 році, зауважив, що досі пам’ятає дух закладу та всіх викладачів, які дали йому знання. Це гарна нагода не тільки подивитись як змінюється університет, а й долучилось до його розвитку. Він наголосив на тому, що університет є передовим закладом вищої освіти, має популярні та важливі для країни напрями і спеціальності. Приємно, що університет долучається до міжнародних програм, які дають досвід і можливості використовувати набуті знання, приносити користь своїй країні. У розмові було згадано про ініціативу Президента України, Чернігівської обласної державної адміністрації – будівництво льодової арени. На даний час вжито заходів по земельній ділянці, розроблено проектно-кошторисну документацію. За попередньою домовленістю керівництва ОДА та ректорату – першими, хто матиме можливість випробувати льодову арену після закінчення будівництва і запуску інфраструктури – будуть саме студенти. Спілкуючись із представниками студентства наголосив на трьох основних речах, без яких нація не може бути успішною – освіта, здоров’я і незалежність. Також голова подякував усім членам Наглядової ради за можливість долучитись до розробки проєкту Плану роботи Наглядової ради НУ «Чернігівська політехніка» на 2022-2025 роки і участі у засіданні.

Ректор університету Олег Новомлинець представив коротку презентацію щодо структури, кількісних показників, фінансово-господарської, наукової, міжнародної діяльності, перспектив і основних напрямів. Окрему увагу зосередив саме на проблемних місцях і можливостей для подільного розвитку. На пам’ять В’ячеславу Чаусу подарували залікову книжку студента, за роки його навчання.

Після засідання і затвердження Плану роботи Наглядової ради НУ «Чернігівська політехніка» на 2022-2025 роки учасникам було проведено екскурсію університетом.

Додатково для ознайомлення:

Склад Наглядової ради: https://stu.cn.ua/universytet/kolegialni-organy-upravlinnya/naglyadova-rada